luni, martie 05, 2012
2
Aflat pentru o perioadă în reconstrucție, noul site al Televiziunii Patriarhiei Române, Trinitas TV, poate fi accesat din nou pe adresa http://www.trinitastv.ro. Noul format cuprinde mai multe secțiuni ce oferă o navigare mult mai ușoară pentru cei ce doresc să obțină detalii despre emisiunile și stirile difuzate. Venind în sprijinul celor aflați în suferință sau care din alte pricini nu pot asista la slujbele religioase de la biserică, noul portal oferă posibilitatea urmăririi live a slujbelor religioase și a emisunilor transmise de postul Trinitas TV.
O noutate cu totul specială este și existența unui magazin on-line de unde cei interesați pot procura CD-uri și DVD-uri cu muzică bisericească, sfaturi duhovnicești, filme și documentare folositoare pentru zidirea duhovnicească a fiecăruia.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ortodoxia dreapta credinta chatroll...............chat

DOBRESCU NICOLAIE spunea...

BUNA ZIUA ,IMI PLACE FOARTE MULT POSTUL DUMNEAVOASTRA TV TRINITAS TV ,ATAT DE MULT IMI PLACE PENTRU CA MI-AM FACUT UN GRUP RELIGIO ORTODOX CU ACELASI TITLU TRINITAS TV .EU SANT UN MIREAN ORTODOX SI FOARTE EVLAVIOS ,SI IN ACEST GRUP TRINITAS TV ,SI CELELALTE GRUPRI ORTODOXE POSTEZ IMPREUNA CU PRIETENII MEI DUPA FACEBOOK IMAGINI CU ICONITE SFINTE CU RUGACIUNI ,SLUJBE SI MUZICA PSALTICA ,MUZICA BIZANTINA ETC ,SANT UN OM FOARTE EVLAVIOS CARE IL IUBESC PE SFANTUL DUMNEZEU ,DAR POSTUL DUMNEAVOSTRA DE TELEVIZIUNE SI DE RADIO LE URMARESC MAI MEREU . EU VA UREZ SUCCES PE VIITOR ,IN CARIERA DUMNEAVOSTRA SI SF. DUMNEZEU SA VA AJUTE IN VIATA . CU DRAG UN PRIETEN EVLAVIOS ,ORTODOX DOBRESCU NICOLAIE .SUCCES,,,https://www.facebook.com/groups/1195993553746476/