joi, decembrie 13, 2012
1
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului Parohia Ortodoxă Română Arad-Micălaca-Veche II în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Asociația „S.O.S - Salvați Copiii” Sântana, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, și a Palatului Copiilor din Municipiul Arad vă invită la Spectacolul Caritabil „Păstrătorii Tradițiilor Românești” - Concert de colinde și spectacol de tradiții populare ce va avea loc duminică 16 decembrie 2012 începând cu ora 17:00 în Sala Mare a Palatului Cultural Arad.
Din programul acestui spectacol vor face parte Corurile de Cameră „Vestitorii” și Mixt „Nașterea Domnului” ale Parohiei Ortodoxe Române Arad-Micălaca-Veche II, Corul de copii al Parohiei Ortodoxe Române Caporal-Alexa - jud. Arad, Dubașii de la Săvârșin, grup de colindători din Sânicolaul Mic - jud. Arad, grup copii de la Centrul de Plasament din cadrul D.G.A.S.P.C de pe strada Oituz din municipiul Arad, grup de copii de la casele de tip familial din Sântana, jud. Arad precum și grup de colindători de la Palatul Copiiilor dirijat de prof. Laura-Andreea Roșu.
Scopul acestui spectacol caritabil este strangerea de fonduri pentru ajutorarea acestor copii din Centrul de Plasament din Arad și Casele de tip familial din Sântana în prag de sărbători, aducându-le bucuria și fericirea în suflete.

1 comentarii:

Anonim spunea...

ortodoxia dreapta credinta chatroll ,,,,,,,,,un chat ptr diacutii pe teme ortodoxe