luni, iulie 20, 2009
4
"Luaţi, fraţilor, pildă de suferinţă şi de îndelungă răbdare pe proorocii care au grăit în numele Domnului. Iată, noi fericim pe cei ce au răbdat: aţi auzit de răbdarea lui Iov şi aţi văzut sfârşitul hărăzit lui de Domnul; că mult-milostiv este Domnul şi îndurător. Iar înainte de toate, fraţii mei, să nu vă juraţi nici pe cer, nici pe pământ, nici cu orice alt jurământ, ci să vă fie vouă ce este da, da, şi ce este nu, nu, ca să nu cădeţi sub judecată. Este vreunul dintre voi în suferinţă? Să se roage. Este cineva cu inimă bună? Să cânte psalmi. Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate se vor ierta lui. Mărturisiţi-vă deci unul altuia păcatele şi vă rugaţi unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. Ilie era om, cu slăbiciuni asemenea nouă, dar cu rugăciune s-a rugat ca să nu plouă şi nu a plouat trei ani şi şase luni. Şi iarăşi s-a rugat şi cerul a dat ploaie şi pământul a odrăslit roada sa. Fraţii mei, dacă vreunul va rătăci de la adevăr şi-l va întoarce cineva, Să ştie că cel ce a întors pe păcătos de la rătăcirea căii lui îşi va mântui sufletul din moarte şi va acoperi mulţime de păcate." 

(Iacob 5, 10-20)

4 comentarii:

Gina Radna spunea...

Este Proiectul meu stampilat sigilat iscalit cu insemn ceara rosie cu galbena regalista, 1900-vesnic,la partid PNL prin exarh Vad vandut cu toata platforma si inventiile la toti.Marceana,Maria Magdalena, Clement, Maria, Magda, Constantin, Mihai Sisoie, Maria Marieta George Georgel Dino Filimon,Mihai Micaita, Xenia Livia,[pensionari fixi si cu mandat de handicap Permanente si nerevizuibile conform cum am cerut toti comun vesnic].Bucatari-reporteri de partid si activisti partid , [2] croitor-magazioner anpcb,, gestionar-vanzator,jurnalist acreditat-hotelier, instalator-mecanic,mecanic-gardian,muncitor in turism-ospatar,1900-vesnic toti.

Gina Radna spunea...

Fecioare diaconite slujitoare de cult hristofori toti diacona membra comitet parohial sf Agnet, maici canonice,frati bisericesti,stareti si schimonahi, monazi de culte,ortodoxi toti de sus 1900-vesnic cu cartulii de evidenta cu functiile obste cin tinute clerici personal bisericesc vesnic.Schit Horaita vesnic.

Gina Radna spunea...

Este logodna nunta casatoria cu acte bisericesti si stare civila,cu toate obiectele si hainele si legamantul cu coronite bisericesti si lumesti pe cap foto Szat...eu cu S.G 1900-vesnic[da vesnic].Semnul la noi de marturii vesnic[parintii le tin vesnic].

Gina Radna spunea...

avem mainile capetele afierosite eu parinti unchi sora 1900-vesnic.